Opustite se u našim bazenima, jacuzziju i sauni

Zar ne želite ponekad pobjeći od svakodnevnog života i ukrasti trenutak samo za sebe? Hotel Olea ima savršeno mjesto za to: u 300 m2 moderno dizajniranog Spa & Wellness centra, možete se u potpunosti posvetiti - opuštanju. Zaplivajte u toplom bazenu, zagrijte se u sauni, razgibajte se pomoću fitness opreme i ne zaboravite počastiti se odličnom masažom.


Za goste hotela, u cijenu je uključen bazen, jacuzzi i sauna uz relax sobu, a vanjski gosti mogu koristiti pogodnosti hotela uz dnevnu ili poludnevnu kartu.

parallax background

Sauna

Postoji li nešto što tijelo i duh bolje osnažuje nego zdravo znojenje u miru saune? Riješite se napetosti, opustite mišiće, a misli usmjerite prema jedinom cilju - potpuna relaksacija. Već nakon nekoliko minuta, dobrobiti saune primjećuju se na čovjekovom izgledu i raspoloženju. A u hotelu Olea, tih nekoliko minuta razdužite na cijeli dan!

Masaže

Odaberite među ponudom masaža koje će vas potpuno lišiti stresa i revitalizirati za ostatak odmora. Od aroma tretmana lica kozmetikom od mediteranskog bilja, peelinga tijela kavom, soli ili kokosom, preko masaža cijelog tijela eteričnim uljima uz dodatke mente i naranče, do kompletnih tretmana koji uključuju peeling morskom soli uz masažu tijela maslacem od masline… Hotel Olea nudi sve što možete poželjeti da biste iz sale izašli kao potpuno nova osoba.