Olea Kup U17

Hotel Olea i Novalja i ove će godine ugostiti Olea kup U-17, međunarodni nogometni turnir na kojem će nastupili brojni kadetski klubovi iz Hrvatske ali i šire. Četvrto izdanje turnira, pod vodstvom sportskog direktora Borisa Milanovića, odigrati će se od 07. do 11.10.2024.

Iznimno nam je drago da je ova naša sportska manifestacija, u koju smo uložili puno truda i zalaganja, prepoznata i odlično ocijenjena i u stručnim krugovima, podržana od strane Hrvatskog Nogometnog Saveza te brojnih renomiranih nogometnih imena kao što su Zlatko Dalić, Damir Mišković, Dario Šimić, Marijan Kustić, Zorislav Srebrić, itd.

Vjerujemo da iz godine u godinu gradimo prave i čvrste temelje da ovaj nogometni turnir bude pravi nositelj kvalitete i rado posjećeno sportsko događanje s međunarodnim značajem. Čast nam je doprinijeti u razvoju mladih nogometnih nada te lokalnih sportskih aktivnosti, kao i spajanju sporta i sportskog duha s našom vrhunskom turističkom uslugom.

Turnir se održava u suradnji s Nogometnim klubom Novalja, a uz pokroviteljstvo Hrvatskog nogometnog saveza, Grada Novalje i Turističke zajednice Grada Novalje. Zahvaljujemo i svim sponzorima na podršci i dugogodišnjoj suradnji, te gradimo i dalje zajedno temelje ove pozitivne sportske priče.

Brošura 2023.

Klikni i prolistaj cijelu brošuru o 3. izdanju Olea kupa U17.

Video reportaže prošlih izdanja

Galerija fotografija

 

Olea kup U17 - 2022.

Olea kup U17 - 2021.

  • olea-kup-novalja-2021 (2)
  • hotel olea nogomet u17
  • olea-u17-kup
  • olea kup dalic
  • olea-kup-novalja-2021

Pokrovitelji i sponzori