KREIRAJ I OSVOJI VIKEND PAKET

za dvoje u Hotelu Olea!

parallax background

Sudjelujte u našoj nagradnoj igri “Perfect Holiday Giveaway“ i osvojite vikend paket u Hotelu Olea - baš onakav kakav biste vi htjeli!  

Kada biste mogli kreirati svoj idealni odmor,
kako bi izgledao i koga biste poveli?


Napišite nam na našoj Facebook stranici i sudjelujte u nagradnoj igri za vikend paket uz dodatne sadržaje. Potrebno je lajkati Facebook i Instagram stranice Hotela Olea, u komentar nagradne igre označiti osobu s kojom biste htjeli provesti vikend u Hotelu Olea, pretplatiti se na newsletter Hotela Olea te napisati što biste htjeli iskusiti prilikom boravka u Hotelu od pogodnosti koje nudimo.

Nagrađujemo najkreativniji odgovor. 

Detaljna pravila natječaja možete pročitati niže.

HOTEL OLEA organizira Nagradni natječaj pod nazivom “Perfect Holiday Giveaway“ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj), te ovim pravilima uređuje način i uvjete sudjelovanja u Nagradnom natječaju, rokove za ostvarivanje prava na nagradu i druga pitanja važna za priređivanje Nagradnog natječaja i sudjelovanja u istom.

Nagradni natječaj organizira se na stranici Facebooka Hotela Olea u razdoblju od 18.5.2020. do 31.5.2020.

Nagrada je sljedeća:

Vikend paket za dvije osobe koji sadrži dva noćenja u Hotelu Olea uz dodatne aktivnosti i pogodnosti Hotela.


Da bi sudjelovali u Nagradnom natječaju, Sudionici su dužni:

 • Označiti oznakom “sviđa mi se” stranice Facebook i Instagram Hotela Olea

 • U komentar označiti osobu s kojom bi htjeli provesti besplatni odmor u Hotelu Olea te napisati što bi htjeli iskusiti prilikom boravka u Hotelu od pogodnosti koje se nude.

 • Pretplatiti se na newsletter Hotela Olea:

  Dobitnik će biti odabran od strane za to predodređenog žirija na temelju kreativnog odgovora. Dobitnik će biti obaviješten od strane Hotela Olea putem e-maila o rezultatu.

  U Nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe iznad 18 godina koje su registrirani građani Hrvatske ili druge europske države. 

  Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnom natječaju neograničeno puno, no sa svakim novim sudjelovanjem dužan je označiti različitu osobu od prethodnog puta.

  Posloprimci Hotela Olea i njegovih povezanih društava kao ni članovi njihove uže obitelji ne mogu sudjelovati u Nagradnom natječaju niti biti dobitnici nagrade.  

  Ukoliko se dobitnik ne javi ili odbija prihvatiti svoju nagradu u roku od 10 dana od primitka obavijesti, gubi na nju pravo te organizator ima pravo odlučiti o daljnjem procesu Nagradnog natječaja. Nagrada se ne može mijenjati za novac, drugu robu ili uslugu.  

  Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svog imena i prezimena te daju suglasnost primanju novosti Hotela Olea. Hotel Olea se obvezuje da će s osobnim podacima koje sudionik učini dostupnima u svrhu ovog Nagradnog natječaja, postupati u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

  Hotel Olea će osobne podatke Sudionika čuvati za svo vrijeme trajanja Nagradnog natječaja, te po završetku natječaja, sve do opoziva Sudionika. Hotel Olea zadržava pravo obrađivati osobne podatke Sudionika za potrebe slanja newslettera.

  Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.  

  Ova Pravila stupaju na snagu s danom objave na stranici Facebooka Hotela Olea (18.5.2020.). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća sva prava i obveze utvrđene ovim Pravilima.